Voor werkgevers

Four Life Sciences is een gespecialiseerde Life Science Recruitment Consultancy, die landelijk sterk is gegroeid. Omdat we weten dat marktkennis essentieel is in het samenbrengen van kandidaten en opdrachtgevers, hebben wij ons gespecialiseerd in de markten, chemie, farmacie, medische chemie en voeding

Per direct op zoek?

Four Life Sciences staat voor kwaliteit en ervaring als het gaat om Life Sciences Recruitment. Door onze gespecialiseerde teams en dagelijkse contact met topwerkgevers en specialiseren hebben wij een uitstekende kijk op de markt en kunnen wij snel schakelen. Wanneer jij als werkgever haast hebt bij het invullen van een vacature is dit geen probleem voor ons. Doordat wij constant in contact staan met goede Life Science professionals kunnen wij binnen 24 uur meerdere top profielen leveren die aansluiten bij de functie waar jij voor op zoek bent.

Four Life Sciences heeft een grote database aan professionals en middels onze jobboard en social partners hebben wij een internationaal bereik om altijd aan jouw wensen te voldoen. Daarnaast werken wij op ‘no cure no pay’ basis.

Voor meer informatie kun je bellen met:

Jeffrey Tewelde
Team Leader Four Life Sciences
info@fourlifesciences.com
+31 (0)10 7542777

 

Ga direct naar

Waarom Four Life Sciences – De reden om met ons samen te werken? Omdat wij in contact staan met de beste professionals.


Ervaringen met Four Life Sciences – Benieuwd wat kandidaten en klanten over ons zeggen? Lees het hier.


Klanten en opdrachtgevers – Bekijk hier met welke top werkgevers en mooie merken wij al eerder hebben samengewerkt.


Brochure Four Life Sciences – Bekijk hier de brochure van Four Life Sciences.