Benieuwd naar wat anderen zeggen over Four Life Sciences? Hier lees je reviews van onze kandidaten en klanten.
Wij horen graag jouw feedback over wat je goed of minder goed vindt aan onze service. Schrijf zelf een review en e-mail deze naar customercare@fourlifesciences.com

Meer weten? Lees ook eens de uitgebreide interviews.

 

Danny Schoonheydt reviews Ruud van Delft

Ik heb Ruud leren kennen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging op professioneel vlak. Hij is recordhouder als het gaat om binnen de korste tijd een bericht of mail te beantwoorden, ongeacht het uur van de dag. Hij is erg gedreven, na een interview heeft hij ervoor gezorgd dat ik binnen enkele dagen een nieuwe uitdaging had met een stipte opvolging en begeleiding. Ik kan Ruud zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een nieuwe technische job of als u als bedrijf op zoek bent naar nieuw technisch personeel.

Danny Schoonheydt, 29-09-2017


Evelien Bullaert reviews Tjeerd in ’t Hout

De samenwerking met Tjeerd verliep heel vlot. Hij stelde goede vragen om een geschikt profiel op te stellen voor de klanten en heeft me veel duidelijkheid gegeven inzake het recruiteringsproces.
Hij heeft me goed advies gegeven over hoe me te gedragen tijdens een solliciatie gesprek en dankzij zijn tips kon ik een nog betere indruk maken.
De communicatie was uitstekend. Tjeerd reageerd altijd heel snel en zo schoot het proces ook goed op. Ik kon merken dat hij echt bezig was om een goede baan te zoeken voor me en me goed aan de klanten voor te stellen.
Ik heb dankzij Tjeerd een uitdagende nieuwe job gevonden in een heel korte tijden ben daar enorm dankbaar voor!

Evelien Bullaert, 28-09-2017


Maki Bactsoglou reviews Tjeerd in ’t Hout

Words like openness, ownership, follow up, motivator get a whole new dimension once you have met Tjeerd. Words can not describe his commitment on the job. Within whole my career I never met a more dedicated person with honest and clear feedback, determined to reach the end-goal. I feel honored to have met a person like you during the search of my new challenge. It was a great pleasure working with you!

Maki Bactsoglou, 17-08-2017


Mike Kerkhoven reviews Jeffrey Tewelde

 “Enorm enthousiast en doelmatig” dit is hoe ik Jeffrey heb leren kennen.
Jeffrey heeft mij goed en zeer snel aan een nieuwe, goed passende job geholpen!
Zoek je een nieuwe uitdaging? Neem contact op met Four Life Science!

Mike Kerkhoven, 13-06-2017


Indu Devassy reviews Roshan Watamaleo

My experience of working with Roshan was exceptional. He is a great recruiter and extremely committed. He has been instrumental in helping me find a new job. Roshan was very approachable and always made sure to keep in touch and informed me at all stages. He consistently supported me from initial contact until he successfully placed me into a job. I am really impressed by his friendly and dedicated approach. I highly recommend Roshan to anyone who is looking for new job opportunities

Indu Devassy – 02-06-2017


Ton Exel reviews Susan Mohamad

Susan bedankt,
Susan, neemt tijd voor iemand en weet iemand door gesprek en CV, goed in te schatten wat een passende functie is, en let daarbij op de wensen.
Susan zet zich volledig in en houd regelmatig contact over het verloop. Ook zonder directe afspraak neemt ze tijd. Daarom kan ik Susan aanbevelen, ze doet echt veel voor je.

Ton excel – 19 mei 2017


Jack Bogaert reviews Sam van der Burg

Sam is iemand die profielen van kandidaten uitstekend inschat en daarmee een bedrijf die iemand zoekt uitstekend kan voorzien van de juiste kandidaat.

Jack Bogaert – 29-03-2017 


Ricarde de Reus reviews Sam van der Burg

Sam weet verder te kijken dan het profiel van een persoon om hem goed te matchen voor een goede baan. Sam heeft mij hierin enorm geholpen door mij op de perfecte plek voor te dragen.

Ricardo de Reus – 14-02-2017


Rick van Huet reviews Jeffrey Tewelde

Binnen een korte termijn leuk en nieuw werk in de QA gevonden.

Rick van Huet – 10-01-2017

N. Özbek reviews Roshan Watamaleo

Kort geleden via een vacature ben ik in contact gekomen met Roshan. Hij nam alle tijd om zoveel mogelijk te weten te komen wat mijn wensen/verwachtingen van een job zijn. Hij is een professioneel voorbeeld recruiter, zelf goed voorbereid voor onze gesprekken, tevens bereidde hij mij ook erg good voor op de sollicitatie gesprekken. Hij komt zijn beloftes na, hield me regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen. Ik heb al snel een nieuwe baan waar ik ontzetten naar mijn zin heb. Dankjewel Roshan.

N. Özbek 08-12-2016

Victor van der Putten reviews Sam van der Burg

Ik heb Sam van der Burg leren kennen als een type ‘doorbijten” eruit halen wat er in zit. Zijn bevlogenheid is aanstekelijk en werkt positief op zijn cliënten.

Victor van der Putten – 28-11-2016


Maarten Beniers reviews Sam van der Burg

In 2016 heb ik Sam leren kennen als een kundig en ervaren consultant. Mocht het in de toekomst nog eens nodig zijn, zal ik Sam zeker weer contacteren.

Maarten Beniers – 11-11-2016


Bryan van plunter reviews Sam van der Burg

Sam is een persoon die zijn woord na komt, en het beste voor zijn kandidaten maar ook voor zijn klanten er uithaalt. Ik heb de samenwerking met sam als zeer positief en professioneel ervaren en kan hem iedereen aanraden!

Bryan van Splunter – 6 november 2016


Patrick Smit reviews Sam van der Burg

Kort na ons eerste contact kon Sam me een functie aanbieden waarin de zaken binnen een paar dagen geregeld waren en ik eindelijk weer aan het werk kon.

Patrick Smit – 14 september 2016


Ines Schulten reviews Roshan Watamaleo

Met Roshan heb ik een hele goede samenwerking gehad. Hij heeft mij en mijn interesse op een manier kunnen zien dat hij mij precies wist te koppelen aan bedrijven. Vandaar was het geen verrassing dat het niet lang duurde dat ik een nieuwe baan had. Naast de hele prettige gesprekken die we hebben gehad, heb ik altijd het gevoel gehad dat ik mijn wensen professioneel met Roshan heb kunnen bespreken. Ik ben Roshan erg dankbaar voor zijn werk en inzet!

Ines Schulten – 4 augustus 2016


José Marques Jorge reviews Jeffrey Tewelde

In my search for a new job, I applied for a position which was mediated by Four Life Sciences, and Jeffrey in particular. Jeffrey is an excellent recruiter, with prime communication skills and a good eye for matching the right person to the right job. I would advise any company or manager looking for new talent in the Food/Pharma/Analytical Chemistry to give Four Life Sciences and Jeffrey a call!

José Marques Jorge – 2 augustus 2016


Aad in ’t Veld reviews Sam van der Burg

Ik heb ervaren dat Sam van der Burg niet alleen de juiste match zoekt voor een werkzoekende en een bedrijf, maar daarna het volledige traject voor zowel werkgever als werknemer intensief begeleidt. Deze werkwijze geeft voor beide partijen een duidelijk en eerlijk beeld.

Aad in ’t Veld – 2 augustus 2016


Naomi Berkeveld reviews Roshan Watamaleo

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een nieuwe baan. Via een vacature kwam ik bij Four Life Science en bij Roshan terecht. Meteen vanaf het eerste gesprek wist Roshan een informele sfeer te creëren waardoor je je al snel op je gemak voelt. Ik heb dit als zeer prettig ervaren omdat ik ook al bij een ander recruitment bureau stond ingeschreven en ik mij daar meer een nummer voelde dan een mens. Juist door deze “menselijke” en sociale behandeling heeft Roshan een heel goed beeld van mij kunnen vormen. En wat ik ook zo fijn vind is dat Roshan echt naar de persoon zelf kijkt. Wie ben je? Wat past bij je? Wat kan je? Waar je bij een ander bureau door een checklist wordt gehaald als je op een vacature reageert heeft Roshan vooral gekeken naar wat ik leuk vind en of ik als persoon goed in de functie zou passen. In de eerste instantie wist ik bij deze functie niet goed wat er van mij verwacht werd maar door op sollicitatiegesprek te gaan en door het regelmatig pijlen en het wegnemen van twijfels en vragen door Roshan zag ik uiteindelijk wat hij al veel eerder zag. Een baan die ongelofelijk goed bij mij past!

Naomi Berkeveld – 29 juli 2016